Milli Takım yurda döndü: “Ne mutlu Türküm diyene”

EURO 2024’te son 8 takım arasına kalan ve ülkemizi gururlandıran A Milli Futbol Takımı, çeyrek final maçında Hollanda’ya 2-1’lik skorla mağlup olarak turnuvaya veda etti. Gösterdikleri performansla alkış toplayan milliler, başı dik bir şekilde yurda dönerken futbolcularımızı da taraftarlar karşılayarak destek verdi.

Uğurcan Çakır, havalimanı çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Tecrübeli eldiven, şu ifadeleri kullandı:

“Bizim açımızdan güzel bir turnuva geçti. Finalde olmayı hak etmiştik. Herkes, elinden gelen en iyi mücadeleyi vermeye çalıştı. Bu turnuvada güzel bir performans sergilediğimizi düşünüyorum. Çok genç, çok yetenekli futbolcuların olduğu bir kadromuz var. Hocamızın da turnuva üzerinde oyun planları oldukça başarılıydı. İnşallah bundan daha büyük başarılar yakalayacağız.”

CENK TOSUN: “NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE”

Milli takımın bir diğer yıldızı Cenk Tosun, basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda “Bizim takımın final oynamaya gücü vardı. Maalesef Hollanda maçında talihsiz bir yenilgiye uğradık. Yine de tüm ülkeyi sevince boğduğumuz için mutluyuz. Türk olduğumuz için mutluyuz, ne mutlu Türk’üm diyene. Türk olmak zordur bu dünyada. Çünkü dünyaya karşı savaşmak zorunda kalırsın. Buradaki yaptıklarımız sadece bir fragmandı diyebilirim” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir